slavshavs

Har surat omkring i kista hela kvällen och insåg att varken studiebidraget eller min lön kommit in på kontot än. men på hemvägen köpte jag mig en glass och pringles så nu är jag på lite bättre humör. ska sätta mig ute på balkongen med gitarren och njuta av sommarvärmen!

stockholmsnatt

Sitter ute på balkongen här i stockholm och bara njuter av vädret. Rena utomlandsvärmen har det varit idag, säkert kring 28 i skuggan. Idag har jag bara legat på stranden och strosat genom stan med en frappe, imorgon blir det shoppingrunda och lite strand igen!

hometown

Packar resväskan igen för en veckas semester i storstan.

midsommar

några bilder från gårdagen!

zipper // flower

Jeffrey Campbell Kole

Nelly Shoes Lianna


new in

tröja - monki // klänning - ginatricot

blus

Snodde en blus av mamma, ska ha den imorgon på mina konfirmanders avslutning. Jag är egentligen ingen person som gillar att klä upp mig, vilket gör att jag får smita över till henne när jag behöver finkläder och dylikt.

i look in the mirror and se someone else

source unknown

Nu är jag äntligen hemma från skäret! Har saknat mitt hem, och speciellt min garderob. Är ganska jobbigt att bo i sin resväska konstant i tre veckor. Imorgon ska jag jobba och på lunchen åka och fixa med papper inför mitt nya jobb!

@ kajen

Haft en hyfsat lugn avslutningskväll, käkat middag, kollat på fotboll och sedan hängt större delen av kvällen nere på kajen med massa folk. Ska försöka få mig lite sömn, åker tillbaka och jobbar i morgonbitti och är tillbaka på tisdag. so long!

men när du strippar och klär av dig är det samma grej

tygpåse - håkan umeopen // converse // stickat och jeansskjorta secondhand
Fick några frågor ang rökning. nej jag röker inte. har gjort det tidigare men det är bara onödigt så jag slutade, men det händer ibland att jag röker på fester osv. och nej mina föräldrar vet inte om det. men däremot är det många av mina vänner som röker, och jag misstänker därför att mina föräldrar tror att jag också gör det.

work

Jobbtime, tillbaka på tisdag!

summersun

Tagit en lugn kväll med flickorna nere vid älven, mys med fika och kortspel.

brillsssss

wayneshäng med pappsen // skor - skopunkten // solglasögon - lindex

window

body - H&M // shorts - second hand

övik S-time

Hann med en snabb shoppingrunda i Övik idag på hemvägen. Fick med mig en body till mig själv och en byxdress som försenad morsdagspresent till mamma.

mobilblogg

on my way back to umea. now chillin at donken in ljungby with a milkshake. just one last night in this fucking bus and then im home! im going to miss france and this trip a lot, but its less than a year until the next trip. pictures will come later. xoxo


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0