france

partyparty sen åker jag till frankrike i två veckor.
kameran med. hare bäst så länge!

kavaj

efter att ha stannat på skolan helt i onödan i över två timmar, tryckt i mig en blåbärspaj och en pecanötspaj med glass, letat efter en snygg hatt och en väska men inte hittat någon fyndade jag i alla fallen kavaj från röda korset för 50 spänn. nu ska jag ta tag i packandet. hatar verkligen att packa.

sunset

collage from knightcat.
ungefär såhär jag skulle vilja klä mig imorgon, bara solen och värmen kan komma tillbaka.

4

Nu börjar sommarlovet närma sig med stormsteg, hela fyra skoldagar kvar sedan var första året på gymnasiet slut. Bara för några månader sedan hade jag inte planerat in en enda minut av lovet, men nu verkar det som att jag knappt kommer vara hemma på flera veckor. Åker till Frankrike på lördag och sedan ska jag spendera två veckor på norpan, en på Gotland och Stockholm. Plus att jag senast i morse fick veta att jag gått och vunnit en resa! Blev överlycklig!

flower

tröja - cornelias // shorts - bikbok // solglasögon - lindex

get a fucking car

source studded hearts


fml

source stockholmstreetstyle

Går in i en liten bloggpaus. kommer ligga lite lågt dom närmsta dagarna. har noll insp och är dö trött. men nu är i alla fall alla nationella bortgjorda och imorgon är jag ledig och har bara träning och kulturfestival för mig. känns skönt. hoppas på bra väder, då ska jag ta mig en lång prommenix på morgonen och äta fruktansvärt många keso-mackor. fler än vad jag åt idag.

backpacker

Skulle kika på skor på nelly men hittade istället dessa ryggsäckar. Tyckte att dom var ganska så snygga, lätt värt priset i alla fall. Tror dom gick på kring femhundralappen styck. Dock verkar dom vara rätt så stora, kanske aningen för stora.

+++++++


jeans dr denim // skor - wedins // stickat - gina tricot // jacka och trashtröja jossans

soon i get one

överarmen, text. ja tack!


worth 3.31 minutes

alexis weak - ser rött

stana

Idag har jag och emelie suttit uppe på waynesverandan och ätit lunch och solat. Har nästan bränt sönder mina axlar på bara några minuter i solen, men det var underbart skönt. Gick på bikbok och hittade dessa shorts som jag bara var tvungen att köpa, lite roligare än att gå med jeansshorts hela sommaren.

blossom

Hela 22 grader i solen idag, underbart skönt. Slutade vid lunchtid idag så då åkte jag ner till stan och mötte upp en vän och käkade glass och strosade omkring. Köpte 2 nagellack och ett vitt vanligt slappt linne från monki. 

Imorgon har vi nationella och sedan spelning i kafeterian. Det skulle bli bra väder även imorgon så då blir det med all säkerhet en dag i någon park med massa gödans och efter det föräldramöte på jobbet!

today´s

jeans - cheap monday, top - weekday, skjorta - mammas, halsduk - lindex, solisar - lindex

it´s a sunny day!

Hittade ingenting på myrorna idag, blev lite ledsen. Så nu måste jag upp på vinden och rota i alla hundratals kartonger som finns där efter ett par byxor som jag kan klippa sönder. Har också en hel del sommarkläder som ligger där uppe någon stanns som jag vill hitta.

enjoying life

Love those outfits. source stockholm-streetstyle.

I just had great night. My friend klara came over and i really enjoyed it couse i haven´t seen her in months. tomorrow i got plans to go to some secondhandshops, i need to find some nice shorts and i know that the goldmine for nice shorts or jeans to cut off, is at secondhand.

my precious. i want you

såg en människa på min skola som hade dessa skor. blev fett avundsjuk.

ska åka ner till stockholm enkomt för att köpa dessa, 500lappen på weekday.


by modekungen

allt från modekungen.

Ska just inta klassrummet för att göra ekonomiprovet. Känner på mig att det inte kommer gå så bra, även fast jag skjutit upp det ett antal veckor. Efteråt ska jag ut och strosa på stan och njuta av solen.

tisdagkväll

Spenderar tisdagskvällen i stan med mamsen, har käkat pizza och nu har vi slagit oss ner på waynes för att plugga och snacka skit! Måste bara se till att få klart det jag behöver göra och senare blire springtur!

lime to blackandwhite

så snyggt med en knallig väska som verkligen bryter av mot det svartvita. source caroline engman.

half drunk is a waste of money

ENGELSKANATIONELLA IMORGON, RAPPORTINLÄMNING IMORGON. VAKNA JUST. KAOOOOOOOOS


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0