jummy


kikade in på modekungen för första gången på typ.. jätte länge och hittade dessa och många många andra snygga tröjor. och förutom tröjorna dessa helt underbara skor! funderar på om jag ska skriva upp något på önskelistan.

back

NU ÄR ÄNTLIGEN MIN DATOR TILLBAKA I MINA HÄNDER! vilket också betyder att jag i allafall har möglighet att kunna blogga om jag så vill.

we´re all stars

bild från i helgen lånad av josephine.

sitter i sängen med min kamrat gitarren och försöker lära mig några jullåtar, det är fruktansvärt så fort hösten har gått. tyckte att det var igår man låg på standen och solade i värmen, var ute hela nätterna och inte behövde ha på sig sju lager kläder. fast samtidigt är jag väldigt tacksam för att inte snön har kommit än, det får vintern att bli kännas mycket kortare även fast det kanske inte ger samma julstämning som om det var snö ute på gatorna. ska snart kila iväg till jobbet där det vankas pepparkaksbakning, det är ju trots allt bara 30 dagar kvar till jullovet!

weekend

min dator har inte varit på min sida senaste veckorna och där en anledning till min fruktansvärda uppdatering. men jag lovar att jag ska försöka uppdatera oftare. i helgen har varit jätte trevlig och jag börjar veckan med en ledig dag, sedan full rulle med plugget!

fur

Klär mig i mammas gamla moshinojeans och min nya päls idag.

svar på några frågor.

arkivbild.

Kom hem från jobbet för drygt 2 timmar sedan, nu ligger jag med huvudvärk och vill sova och tänker sova även fast jag har plugg att göra. men först tänkte jag svara på några frågor som jag fått.

Det var några som undrade vars jag köpte min nya svarta jacka. Den är köpt på Kappahl!

Sen var den en som ville veta ungefär hur många besökare jag har varje dag. Jag brukar ha runt 150-200 unika besökare då jag uppdaterar, och annars när jag inte skriver är det drygt 80 tappra själar som kikar in ändå!

jacka #3.

köpt en ljusslinga och ännu en till jacka. har gått och blivit jackoman eller något.

in my dreams i could make it like this

ett av mina drömrum. stor säng, vintage möbler, ljus, fina sängkläder, rosor, vitt, stora fönster, fina kläder på en klädhängare, heltäckningsmatta, soffa, stor spegel, ljust..

ny.

weekday.

saturday again.

Kom just till lägenheten igen, har spenderat natten hos min bror eftersom att jag var alldeles för trött för att sätta mig på bussen tillbaka igårkväll. sitter och fixar lite nödvändiga saker på datorn, ska snart hoppa in i duschen och sedan åka ner på stan och förhoppningsvis spendera lite pengar på något onödigt och kanske knäppa ett kort på den här molniga staden. ha en bra lördag allesammans!

update.

Gått omkring alldeles för länge i klackeskor idag så mina fötter är döda, klarar inte av skor längre och på det har jag nackspärr och kan inte vrida huvudet åt höger. men jag har fyndat TVÅ jackor för inte ens 800 spänn så jag är glad!

20111102.

Då var man äntligen framme i stockholm!

skulle vilja klä mig såhär idag

kappa från zara www.zara.com
skinnbyxa från romwe www.romwe.com
stickad polo från H&M www.hm.com/se/

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit en sväng på vårdcentralen och tömt mig på blod och annars bara packat lite och läst. som vanligt så är det fruktansvärt dåligt med uppdateringar från min sida och jag har inget att skylla på.


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0