once upon a time.

har köpt en myspys onepiece idag, bara sådär spontant mitt i mitt kläd-köp-förbud. var och kikade runt efter saker till min halloweenoutfit när jag stötte på den och jag kunde bara inte gå därifrån tomhänt.

over your head.

först så ville jag bara visa min fina kepa som jag hittade idag, sen så ville jag även visa att jag lyckades med eyeliner för en gångsskull! idag är jag ledig från skolan så nu ska jag jobba resten av dagen i det fina vädret!

beslutsångest.

såg att 59an fått in dessa snyggingar, så nu kan jag inte bestämma mig om jag ska köra på dessa eller dom leopardmönstrade. enda dåliga är att dom var hårda vid tårna, men vill man va fin får man lida pin eller nått.

american

just käkat american pancakes och sitter för tillfället och försöker plugga företagsekonomi. ska snart dra iväg till studiefrämjandet där jag ska spendera min kväll på studiecirkelutbildning, blir säkert inte överdrivet kul.

kom förresten på att jag typ borde skaffa en kategori som heter mat, skämtåsido.

first

foto jag
modell olivia engman

some backstage photos.

några backstagebilder från dagens plåtning ute i bussjö. blev hyfsat nöjd med bilderna, men jag håller på resultatet tills senare när bilderna är redigerade och färdiga! 

ikväll blir det jobb för min del, har jobbat hela min lediga dag förutom fotograferingen. men jobba är kul och pengar är ännu roligare, så varför inte.

det skimrande stora blå.

fotade lite på stranden i söndags.

Skönt med helg nu för min del, så imorgon passar jag och jonas på att åka iväg med två snygga brudar för photoshoot. Är supertaggad och hoppas nu på att väderreportrarna håller sin prognos med sol!

reflexskärm - svar på fråga

För de som undrade vad en reflexskärm är för något och vad man använder det till tänkte jag berätta lite kort nu.

En reflexskärm är ett fototillbehör som används för att få ett bra fotoljus. Refelxskärmen reflekterar ljus som riktas på det man ska fota, då får man inga fula skuggor utan istället ett fint ljus. Den finns i olika färger och ger olika resultat, tex den guldiga sidan ger ett varmt ljus. Jag kan ta några foton senare så kan jag visa skillnaden med och utan reflexskärm. Hoppas ni fick svar på frågan!

innehåll.

detta var vad som befann sig i paketet, en dubbelsidig reflexskärm 80cm med guld respektive silversida. supernöjd, från tvspelsweb.se 229 pix.

paketpaket

Igårkväll impulsklicka jag hem en liten rolig sak. Har ju försökt intala mig själv att hellre lägga ner pengar på nyttiga saker än på så mycket kläder som jag inte ens använder. Så nu har jag redan hämtat ut denna, ni kan ju ba försöka gissa vad det innehåller!

set fire to the rain

ny tröja och jeans från RUT.

0

pågående bloggpaus.
0 inspiration 0 ork.

tuesday 04 10

tisdagen blev ungefär som väntat, var i skolan, åkte hem och sov, emelie kom förbi och fikade sedan tacobuffé på balder med anna! så nu är jag mätt och belåten och söker mig ännu en gång till sängen för ett antal timmar sömn.

du jag vi ni dem de oss

måndagsångest

saturday is a great day


sol idag!


idag har jag strosat omkring i stan med emma och emelie, vi lunchade och tog en fika på cafestation. jag letade efter några snygga toppar men jag hittade inga som föll mig i smaken, förutom en som jag blev för snål för att köpa. ikväll kommer några brudar över och ska hålla mig sälle och dricka lite öl, sedan får vi se vart kvällen slutar


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0