y o u r q u e s t i o n s , m y a n s w e r s

Vad har du för planer för framtiden?

Just nu har jag inga speciella planer för framtiden, jag brukar mest ta allt som det kommer. Men den närmsta framtiden har jag planer på att ta körkortet, sen nästa år gå ut skolan, resa så mycket jag bara kan och sen leva livet!

När förlorade du oskulden?

Haha kul att den här frågan kommer upp varje gång, och säkert för alla andra bloggare också. Tycker dock detta är en ganska personlig fråga, men i högstadiet i alla fall.

Hur träffades du och din pojkvän?

Vi träffades av en slump faktiskt. Samma helg som Trästock ägde rum i somras, jag beslöt mig för att åka hem redan första dagen av andra orsaker, vilket var tur. För dagen efter träffades vi på en fest som jag och mina vänner hade. Är fruktansvärt glad att vi träffades, det klickade verkligen direkt!

Hur lång är du?

Det var rätt så länge sedan jag mätte mig senast, men jag gissar på att jag är kring 164 cm.

Vad vill du jobba med i framtiden?

Jag har absolut ingen aning. Hade en plan om att bli mäklare förut men nu vet jag inte om jag är lika sugen längre. Men helst skulle jag vilja jobba med något som har med hem och inredning att göra, sådant tycker jag är kul. Absolut inget inom vården bara!

 

Favoritklädesplagg?

Oj, jag har många favoritplagg! Mina svarta jeans som passar till allt, eller min långa transparenta klänning/väst. Får jag välja bland skor också så väljer jag definitivt mina creepers.

Vad vill du göra efter gymnasiet?

Efter gymnasiet vill jag ut och resa, runt i hela världen. Har inte besökt så många länder än i livet så antar att jag måste ta igen lite när jag går ut skolan. Sen om jag har bestämt vad jag vill bli så kanske plugga vidare är ett alternativ, men absolut inte på en gång.

Har du några syskon?

Jajamensan! Jag har inte mindre än 3 syskon, 2 äldre bröder och 1 yngre.

Hur många läsare har du varje dag i genomsnitt?

När jag väl skriver så har jag kring 200 läsare/ dag, och när jag inte skriver något så ligger statistiken runt 50-80 besökare. Har ju inte varit så duktig på sista tiden på att uppdatera, blir nog att ta igen det när det blir vår!


brick lane

source karin bylund

vill dra till detta ställe, Brick Lane i London. har aldrig varit i england men är väldigt sugen på åka dit.
glöm inte att fråga på i inlägget nedan om det är något om mig ni vill veta, allt mellan himmel och jord!

finrum

Kör den klassiska frågestunden, så fråga på om ni vill veta något!

the movie

Kortfilm Days in Denim UF, besök vår hemsida och webbshop på www.daysindenim.se

all in denim

Foto Sofia Bergström, från modevisningen 15/2 www.daysindenim.se

Då var första praktikdagen gjord, kändes riktig bra faktiskt och trivs som fasiken! Nu ska jag trycka i mig nå mat, se på Äkta människor och sluddra genom körkortsboken!

up-side-down

Foto Cornelia Helleday
Modell Emma Persson

Idag har det varit en riktig slöardag, har legat i sängen och kollat på Äkta människor i princip hela dagen. Ikväll tänkte jag i allafall sparka mig själv i arslet och göra lite nytta, dvs plugga, städa och äta Ben & Jerrys!

working class hero

tshirt från H&M, kjol från One more time, creepers från Underground

modevisning

Igår var det fullt upp hela dagen med att förbereda inför modevisningen. Har nog aldrig varit så stressad och peppad i hela mitt liv! Är i allafall sjukt nöjd med visningen och längtar tills vi ska kika på filmerna eftersom att vi själva inte fick se visningen. I början på nästa vecka kommer alla nyheter upp på hemsidan, då kan ni kika in på www.daysindenim.se och handla direkt från hemsidan!

in the dark

Ätit middag på kinarestaurang med fint sällskap och nu blir det filmmys hela kvällen! 
Påminner om modevisning 19.00 imorgon!

♣♣♣♣♣

Måste plugga, men eftersom att jag är mänsklig så går det inte utan att göra massa andra saker samtidigt. Är fruktansvärt stressad av plugg och apu och modevisning och allt som jag inte bör vara stressad över.

nya skor och ny hårfärg


lovley weekend

Hämtade ut mina älskade skor igår, sen jobbade jag och var glad hela kvällen. Idag ska jag också jobba vilket betyder standard lunch på max. Hörde också att det är plusgrader ute idag, så det skulle vara jävligt skönt att dra och åka bräda någon stans, men mina föräldrar verkar vara allt för upptagna med onödiga saker så det blir inget av.

redhead

bjuder på en bild på min vän cornelia från idag när jag fotade till min fotouppgift!

Idag har de varit helt kaos. Först några timmars företagsarbete, sedan stressa iväg för att klippa och färga håret, och då undrar ni säkert hur det blev men det får ni se sen. Efter det hade vi möte med våra modeller och sen var det bara att åka hem och käka för att sedan åka iväg igen. Trodde också att jag skulle få mina skor idag, och dom hade varit och sökt mig medans jag inte var hemma, så nu måste jag vänta en dag till..

saturday comes

@ home working with my photoproject.

håll dig varm

Jag har aldrig någonsin skådat fulare skor än dessa, blev nästan ledsen när jag såg dom för jag älskar själva skomodellen. Men ärligt, vem skulle vilja ha dessa skor? Jag skulle inte ens vilja ha dom ståendes i skohyllan.

february 4

top youreyeslie
glasses tooklookbook
shoes modekungen

Har legat i sängen i princip hela dagen, har tryckt i mig massa godis och onyttigt käk. Mina planer var att spendera hela kvällen i sängen också, men sen blev det ändrade planer. Tänkte följa med Moa på party, men när Moa kom hit blev vi för lata, så vi stannade hemma, spelade spel och nu ska jag plocka fram och göra bort lite plugg.

modevisning

Kommer bli en fantastisk kväll, 4 företag visar sina kollektioner och säljer efter visningen. fikaförsäljning och goodiebags!


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0