little red dress

dress an old one // collar homemade // bag my mums // shoes creepers from underground

Purple skirt

borrowed some of my mothers clothes, I think it´s almost sad that she doesn´t use them anymore, not even the bag. but then I can enjoy wearing them whenever I want to!

more intensive ombre

Earlier this evning I went to my friend and hairstylist Julia to do my hair. This time we dyed the base darker since my hair had fade by the sun. She also cutted off a bit of my hair, so now I feel nice and fresh!
 
(photo by my mum)

help!!

jag tänker skärpa till mig när det gäller uppdatering osv här på bloggen, men först måste jag ta tag i mitt liv. så alla påhittiga människor som har tips på saker man kan göra nu på sommaren - jag behöver er hjälp med alla ideer ni kan komma på! allt från hajk till vinprovning, bomba mig med alla möjliga toktigheter!

denna bjässe pryder numera en vägg i mitt rum

 

gamla goda loppisar - vars är ni?

source karin bylund.
 
fick en fråga angående secondhand och sånt, så tänkte svara på den. frågan löd- gillar du secondhand butiker o så? och isf var köper de mesta av dina begagnade kläder osv?
 
jag älskar loppisar och secondhand, men det ska vara bra affärer med vintagestil på sakerna. jag köper inte vanliga "baskläder" secondhand utan mer unika, gamla plagg som inte går att hitta någon annan stans. vars jag brukar handla varierar och beror på vars jag befinner mig. här hemma i umeå brukar jag gå på Slumpen - secondhand öst på stan, kupan - secondhand i stan och på mariedal, och ibland myrorna - secondhand på ersboda. när jag är i stockholm handlar jag alltid på weekday secondhand eller på beyond retro, kan även hända att man hittar någon liten vintagebutik någonstans. 
 
skulle önska att det fanns fler ställen att handla på, med mer unika gamla plagg, typ mormors gamla 50-talskläder. tänkte faktiskt åka på en roadtrip och leta loppisar och gamla antik-vintagebutiker, så sitter ni på någon riktig guldgruva så får ni gärna berätta vars den finns!

july summer inspiration

source spell and the gypsy
 

fyndat

var på miniloppis och lyckades fynda de här solglasögonen för en tia. 

har bosatt mig i stugan och det är för det mesta där jag är förutom när jag jobbar. trivs så bra i mitt nyrenoverade rum och det kommer bli så himla fint när det är klart! nu blir det kvällsmacka och tv, imorgon är det jobb som gäller! 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0