YELLOW WHITE DIPDYE

4 timmars klorinbad resulterade i detta och jag är så himla nöjd! Snyggaste shortsen jag har i garderoben och dom kommer användas flitigt i sommar. Så mycket roligare än ett par tråkiga blå.

painted nails

source unknown

Underbart sommarväder här uppe i norrland idag, strålande sol och värme på strax över 20-sträcket. Har suttit ute och solat och ätit lunch på balkongen, men trots 2 lager solkräm så bränns typ huden. Har därför övergått till att städa och fixa lite i sovrummet innan jag sätter mig och pluggar inför morgondagens mattenationella.

starbucks

Blivit helt såld på dessa goda drickor, samt att jag köpte 6 meter tyg idag, men till vad tänker jag inte avslöja.

my first pink jeans

byxor från Beyond Retro

magnoliatrees

hemma igen efter en underbar helg nere i stockholm. har ätit god mat, fått tillräckligt med sol och sommarvärme för att kunna gå i sommarkläder. idag väntas plugg, städ och jobb, men först ska jag gå på prommenad och köpa lunch och lite kaffe! ha en trevlig måndag!!

new jacket


Lovade mig själv att jag inte skulle handla något mer innan jag ska till stockholm, samma dag så hittar jag denna. var tvungen att slå till, 160 spänn på slumpen.

fotographic

Diverse inspirationsbilder.

Pluggar med skolarbete och körkortet för fulla muggar, har inte tid med så mycket annat. På torsdag åker jag med några kollegor ner till Stockholm och har en allmänt trevlig helg med grönan, shopping och lite annat smått och gott. Tills dess ska jag ligga i rejält med jobb, plugg, städning och allt sådant som måste göras på hemmaplan innan jag åker.

hemmadag

Underbart väder ute så har parkerat mig ute på balkongen idag. Klev upp tidigt, gjorde god frukost, satt och solade, målade naglarna, solade och lyssnade på musik, läste körkortsteori, gjorde lunch och nu ska jag börja göra mig i ordning och pallra mig ner till stan för lite plugg. 

Hoppas för all del att vädret håller i sig, känner att solen behövs för att man ska hålla humöret uppe!

spring is not longer round the corner

ny stickad tröja från carlings
mammas halsband
shorts från bikbok
skor, creepers från underground

ursäkta drugface. idag har jag suttit ute i solen och bra njutit, även konkat prylar trappa upp och trappa ner minst 20 gånger. på det så blev det en lugn valborgsmässoafton, årets första grillning osv.


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0