P O M P O M S I F Ö N S T R E T M I T T

Knåpade ihop några pompoms igår. Man ser dem överallt i inredningstidningar och på bloggar, och dom är ju så himla söta och jättenekla att göra själv, så jag kunde inte stå emot. 
 

with a feeling of summer

Jacka MQ, Topp H&M, Byxor Monki, Skor T.U.K Nastygal
 
Då var det helg igen, projektrapporten börjar ta form och veckorna bara rinner iväg. Det är mindre än 50 dagar kvar till studenten och jag har nog inte riktigt fattat att jag snart inte kommer behöva gå till skolan mer, någonsin. Men först väntar resterande skolarbeten, alla slutprov och självklart balen, och jag har fått alla mina tre beställda klänningar så jag tänkte visa upp dem någon dag framöver. Men tills dess så får ni ha en fortsatt trevlig helg! 

somrigt och vitt vitt vitt

 
Blus från PMU secondhand, Kjol från Röda Korset. Solglasögonen är mammas gamla
 
 
Jag hade inhandlat lite nya kläder från secondhand för några veckor sedan, hade dock helt glömt bort att jag hade gjort det och blev både glad och förvånad när mamma hade tvättat dem åt mig! 

minnie hairstyle


Top - Sytt själv, Solglasögon - mammas gamla, Örhängen - PMU secondhand
 
 

another dress

Okej, jag vet inte riktigt vad jag håller på med just nu. Har bland annat lyckats buda hem en klänning från tradera.. Dock var den himla fin så att jag hoppas att den passar och att den inte är allt för genomskinlig. 
 
Har förresten inte lyckats få tag i de genomskinliga sockarna än, så jag tröstköpte några andra par här om dagen. 

& other stories

Klänning från & other stories
 
Då hade jag äntligen hittat den klänning som jag förhoppningsvis kommer kunna ha på balen i vår. Den är kanske inte den mest passande klänningen för just det eventet, men jag klär hellre i den här svarta som jag känner mig bekväm i, än i en färgglad krusedullig typisk balklänning. Den kommer i början på nästa vecka så det ska bli spännande att se om den sitter bra på mig eller om det blir en flopp, alltid svårt att veta när man beställer! 

transparent socks

Socks to die for, måste köpa omgående! bild härifrån
 
Så då hade man bytt tillbaka till gamla bloggen igen, måste säga att jag trivs bättre här och hoppas på att uppdateringen gör detsamma. Jag sitter här med halsont och knaprar halstabletter och dricker te samtidigt som jag försöker göra någonting vettigt som att skriva på projektrapporten vilket inte går så himla bra. 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0