Red Cross Store

Idag var vi förbi på Röda Korsets nya butik, och det var verkligen på tiden att Umeå fick en secondhandbutik som ser lite vettig ut, och denna ser inte bara vettig ut utan helt underbart fin ut invändigt! Inredningsarkitekten har verkligen gjort ett lyckat jobb!
 
Förutom att vi var förbi på Röda Korset så var vi även förbi på PMU och såklart hittade jag flera grejer på båda ställena! Det blev en riktig lyckad shoppingdag för min del. Vi åt även lunch inne på gamla bibliotekscafeet och nu när det fått sig ett lyft måste jag säga att jag även gillar det stället stenskarpt, kommer bli ny stammis där!

härliga dagar med sol

 
Godmorgon! Äntligen är det fredag igen! Även fast jag varit ledig hela veckan så känns det som en lättnad när det äntligen blir fredag. Började som vanligt morgonen med ett gympass och fortsätter dagen med att göra några ärenden innan jag ska skjutsa pinglan till flyget och sedan spendera eftermiddagen och kvällen på jobbet. Det känns som att detta kommer bli en bra helg, jag är sjukt taggad på allt som den har att erbjuda! 

classy thursday

 
Idag slog vi till med en ordentlig cheatday med både frasses till lunch och en fika på det. Nu ska jag invänta att min pingla kommer hem, sedan ska vi käka middag och bara umgås sista kvällen innan hon åker hem.
 

white

Jacka från Åhlens, blus från Kappahl, jeans från Topshop, skor från Scorett, väska från Kappahl
 
Underbar dag idag igen med sol och fint väder, saknar dock värmen. Nu ska gamtanten här dra med brorsdottern ut och köpa kaffe och promenera till bildmuseet, ingen av oss har varit där tidigare så det ska bli spännande! 
 

shopping burns calories

Top från H&M, Jacka från Mango, halsduk från Kappahl, byxor från JC, skor från Sixty Seven, väska från Kappahl
 
Ett hej till DIG och en extra hälsning till er tjatande damer som tycker att jag ska blogga oftare! Varsågoda! 

something in grey

ja men varför inte visa upp dessa underbara underkläder?
 
 

en guldig emmafotölj

Orkade inte meka med skärpedjupet idag då min kamera inte alls ville som jag, så det fick bli några halvsuddiga men dugliga bilder, ni får ursäkta. Ville bara visa mitt fynd som jag köpte igår, nämligen en emmafotölj! Helt underbar och perfekt och jag älskar verkligen tyget och detaljerna.

"för jag är lyckligare nu"

För några månader sedan läste jag en väns blogg då hon hela tiden skrev om hur lyckig och hur nöjd hon var med sitt liv. Eftersom jag själv var längst ner i gropen vid denna tidpunkt blev jag mest irriterad på hur människor kunde skriva så. Idag kan jag gott säga samma sak som henne. Jag är lycklig, jag är glad igen och har börjat se ljuse i tunneln igen. Detta hade jag inte klarat utan ni UNDERBARA vänner som ställt upp för mig, dag som natt. Jag vill bara tacka och säga hur glad jag är för att jag har er och ni som läser och känner att ni är en av dessa, ta åt er! 
 
Har köpt två nya saker på temat guld, visar dessa på bloggen imorgon! XOXO
 
bjuppar på två gamla arkivbilder från artonhundratalet typ
 
 
 

ÄLSKADE TRÄNINGSKLÄDER

De senaste två veckornas shopping blev massa nytt i träningsgarderoben, bokstavligen lever i mina träningskläder numera för det är kanske det skönaste man kan ha på sig. Shorts Nike från Intersport, blått linne Röhnisch från Team Sportia, svart linne från Team Sportia, leopardmönstrat linne från H&M, sporttop från Intersport.
 
Har fått flera önskemål på att jag ska börja blogga igen, så nu hade jag tänkt försöka ta tag i den saken. Idag har jag jobbat och om en timme ska jag åka och titta på några bilar. Insåg idag att jag kommer vara i behov av en bil till sommaren så det är lika bra att börja redan nu och titta. 
 
 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0