shoes make me...

 
Här har ni ett urval från Vagabonds spring/summer collection och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja ha vartenda par från collaget. Har sett en del av dem ute i skobutikerna men jag har inte riktigt bestämt mig vilket eller vilka par jag ska unna mig den här sommaren, för tyvärr kan jag inte köpa alla även om jag hade velat. Det finns varken pengar eller plats till alla dessa..
 
 
 
 

nytt från rosemunde

 
Förra veckan köpa jag mig ett linne från Rosemunde. Det var faktiskt på tiden att jag köpte ett eget eftersom jag alltid lånar mammas. Råkade däremot spilla sås på den det första jag gjorde, så jag har fått stått som en tok med rengöringsmedel för att försöka få bort fläcken. Förhoppningsvis är det borta när tröjan torkar, men det återstår att se imorgon. 
 
Annars då? Jo jag har en liten tävling på gång som kommer upp under veckan, så håll utkik! 
 
 

One in black of course

Nu har jag alldeles precis lagt en beställning på den här godingen som kommer bli den perfekta jackan i vår! Kan ni tänka er den här jackan tillsammans med cut out bootsen från River Island, en mysig tröja, jeans och nyfärgat hår? Kommer bli underbart.
 
Jag har varit på spaning efter den sen den kom ut i butik men den har varit slut i min storlek både där och på webben, så nu såg jag att den fanns åter i storlek och var tvungen att köpa den, vilket var tur, för nu verkar den vara helt slut igen. Jackan hittar ni HÄR
 
 
Nu ska jag kliva upp och göra en god frukost innan det bär av mot jobbet. Ha en bra dag!


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0