orange and blue

top - DIY // jacka - H&M // nya byxor - Monki // skor - vagabond // läppstift - MUS

River Island shoes

Nu har mina skor kommit, och faktiskt tidigare än vad leveransdatumet angav. Smidigt gick det också, ända fram till dörren så jag behövde inte ens ge mig ut i kylan för att hämta dem. Synd bara att det dröjer några månader innan jag kommer kunna använda dem om jag inte kör öppen-sko-med-tjocksocka-stilen vilket kanske i och för sig skulle bli en ny hit! Här i Norrland har molnen just täckt himlen och solen är snart påväg ner så jag får visa skorna på i form av en outfit i senare skede, så det får duga med en mobilbild så länge. Ni får ha en fortsatt bra dag och på återseende

bildlöst

Igår beställade jag de underbara skorna från River Island som jag visade i det förra inlägget, jag ska nämligen få dem av min pojke i present. Har varit lite kluven i vilken färg jag skulle beställa, om det skulle bli de blanka eller matta svarta eller de vita. När jag gick in på River Islands hemsida såg jag att de även hade fått in dem i ljusrosa och det skulle vara sommardrömmen att ha ett par av dem i pastellrosa! Men nu fick det bli de blanka svarta och jag hoppas att de ser lika bra ut i verkligheten som de har gjort på bild. 
 
Idag har jag varit ledig så jag pallrade mig till gymmet samt gick på stan och gjorde några ärenden. Råkade även hitta en skitsnygg kavaj/bomberjacka på Monki som jag såklart köpte, jag får visa den senare! Nu ska jag försöka sova bort huvudvärken jag haft hela dagen för senare ska jag nämligen iväg på inflyttningsfest! Ha en bra fredag allihopa!
 

PastelSpring

Sweatshirt HERE // scarf HERE // bag HERE // glasses HERE // pants HERE // shoes HERE // top HERE
 
Idag är en bra dag. Jag har äntligen fått Photoshop igen så jag är mer än lyckig! Nu känns det som att intresset för både foto och blogg kommer tillbaka med stormsteg och jag hoppas att ni läsare finns kvar där ute. Vill ni stanna så finns den lilla rosa knappen till höger!
 
Nu har julen fått lämna hus och hem och det känns även som att den lämnat kropp och själ. Det är som en stor lättnad med nytt år och att veta att det går mot ljusare tider. Och för alla oss januaribarn är det även dags för en ny önskelista, och på klädfronten kan jag väl säga att allt från collaget skulle sitta fint i vårens garderob! 

så var det nytt år igen

 
Gott nytt år på er allihopa så här några dagar senare. Själv hade jag en jättebra nyårsafton med mina fina vänner och drack och åt gott och njöt av kvällen. Nu försöker jag ladda upp inför våren och sommaren som faktskt känns mycket närmre nu än innan julen på något vis. Egergin kryper sakta men säkert fram igen och allt känns inte lika hopplöst. 
 
Jag hann inte fånga mig själv på bild så många gånger och inte heller vad jag hade på mig syns särskillt bra. Hade i alla fall på mig en v-ringad klänning från H&M och en lång svart kofta från Weekday. Testade även mina nya ögonskuggor från Isadora som var riktigt bra, och dom hittar du HÄR.
 
 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0