Julkänsla i novembermörkret


Usch va jag inte alls är vän med detta hemska novembermörker. Har iallafall börjat skapa mig lite julkänsla eftersom jag ska fira jul numero uno i helgen med familjen då jag är borta på självaste julafton. Så idag begav jag mig ut på jakt efter julgranspynt, och efter många om och men så fick det bli tema vitt och silver på årets gran och imorgon ska den huggas, pyntas och tittas på tills ögonen inte orkar mer. Åkte även iväg och plockade kottar som jag nu i skrivande stund håller på torka upp i ugnen. Hade nämligen tänkt att spraylacka dem imorgon och hänga upp i granen som pynt. Jag tror det kan bli riktigt fint, och smart för både plånbok och miljön när man gör egna! 

Café Croissant and Coffee


Lugn dag, varit ledig från alla jobb så passade på att göra några ärenden samt spendera lite tid med Julia.

New shoes

Har precis varit och tagit bort mins gelénaglar eftersom jag har tänkt att ha mina egna under tiden jag är ute och reser. Passade även på att gå en liten tur runt stan och köpte en liten present till mig själv, nämligen dessa skor från scorett. 
Tycker dom är hur fina som helst, färgen är perfekt och klackarna lagomt höga. 

29 days to go


 
Mötte upp Tina för lite fika idag eftersom jag varit ledig nästan hela dagen, hann även springa några ärenden och ringa runt till halva landstinget vilket har blivit min nya hobby (skämt å sido). Nu ska jag powernapa en halvtimme och ladda batterierna innan det är dags att åka och jobba. 
 Sweden → Thailand → Florida → New York

 
Så var det måndag igen, ny vecka med lite mer energi trots att förkylningen fortfarande hänger kvar. I helgen har jag tagit det himla passivt, var en av de lugnare helgerna under hela året skulle jag tro. 
 
Idag är det exakt en månad tills jag åker till Thailand, jag är så taggad så jag sover bort dagarna bara för att tiden ska gå fortare. När jag sedan kommer hem därifrån så är det knappt en månad kvar tills jag åker vidare till USA. Så någon vit jul blir det inte för min del i år, kommer istället fira julafton antingen på en strand någonstans i thailand eller i ett flygplan, vilket är lite oklart än så länge. 

SjuklingVaknade upp tidigt i morse till väckarklockan och trodde att jag skulle kunna åka och jobba idag, men jag ångrade mig rätt fort när jag kände både yrsel och illamående så fort jag ställde mig upp bredvid sängen och hostattackerna från helvetet sätter igång. Så istället för att vara utomhus och njuta av det fina vinterlandet så blir jag sängliggandes ännu en dag, och helst skulle jag vilja ha min finaste vid min sida som tar hand om mig, men dessvärre är han på andra sidan jordklotet och lever loppan. Istället ska jag tvinga mamma på Ica och köpa massa soppor, blåbärssoppa, frukt och massa annat gott som man förtjänar när man mår så här. 
I tankarna
Ligger i sängen och kan inte riktigt sova, har alldeles för många tankar som snurrar i huvudet ikväll. Skulle just nu bara vilja fly härifrån ett par dagar, iväg till mitt eget tillflyktsställe och rensa tankarna och göra något annat i några dagar. Tror även att det är det som behövs för att bli kvitt denna förkylning som satt sig igen, en bok, en stor kopp te, soppor av alla dess slag och bara vara jag och mig själv. 

halloween

 
Så var halloween över lika fort som den kom. Hann med hela tre fester och alla i olika utklädnader, här senast som sjöjungfru. Och som att det inte vore nog med det så väntar nästa temafest redan nästa helg då det vankas Gatsbyparty. 
 
Nu hade jag tänkt trösta mig själv, mina svullna ögon och min huvudvärk med lite glass och kolla resor till Thailand. 
 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0