början på min önskelista

 
 

nails

 
I förrgår fräschade jag upp med nya naglar, körde på ombre den här gången också fast i brunt och inte lika spetsiga som sist. Det är lite mer höstkänsla över naglarna nu och jag är verkligen jättenöjd!

min nya gosiga pälsiga kofta

 
 
 
Kofta Object från Kii, sjal från Åhlens, Jeans Just R från Boutique Anniqa

Då var det fredag igen fast för mig när det nästan som måndag. Ikväll, imorgon samt på söndag ska jag jobba, och övrig tid är också fullt planerad. Så det blir varken sovmorgon eller vila för mig på hela helgen. Jag har varit vaken sen halv sex i morse så jag har både hunnit med att jobba ett tag samt sökt några jobb, och dagens mission är att söka lite fler jobb, sy en av mina halloweenkostymer, städa bilen, göra massa ärenden samt jobba ytterligare några timmar.
 
Imorgon blir det tidig morgon med mer jobb för att sedan åka till Övik och titta på hockey och söndagen kommer bestå av jobb och kvalitetstid med några av mina favorittjejer! Hoppas att ni får en fin helg! 

Samla energiIdag är en dag då energin inte riktigt existerar, jag vill mest bara ligga kvar i sängen och sova och inte behöva bry mig om någonting alls. Dessvärre funkar inte det idag då jag strax ska iväg och inskolas på mitt nya jobb och när jag kommer hem igen väntas ännu mer jobb fram tills 22 ikväll. Och lite så kommer min helg att se ut, från det ena jobbet till det andra och inte alls mycket ledig tid överhuvudtaget förrän måndag. 
 
Nu längtar jag tills skoleleverna får höstlov så jag förhoppningvis får ett par dagar då jag är helt ledig och kan åka upp till stugan och bara vara. Det känns som att det är det som behövs för att samla lite energi. 

Kevin murphy hairshow

 
 igår ställde jag upp som hårmodell för Kevin murphy tillsammans med 6 andra tjejer, vi hade en riktigt trevlig dag och blev ompysslade i håret, åt massa god mat och hade visning senare på kvällen. 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0