Fort lauderdale
Just nu befinner vi oss i Fort Lauderdale i Florida och njuter av sol och värme. Igår började vi dagen med en tidig frukost på starbucks och tog sedan en 6km lång promenad ner till stranden och njöt av solen. Tyvärr blev det inget bad för det var röd flagg och vågorna rätt höga. Idag kan jag säga att mitt ansikte har haft bättre dagar. Jag är röd som en kräfta i fejset och jag är glad att det är mulet och vi istället ska spendera dagen med shopping i sawgrass mills mall. 

Någon dag i veckan


Är fruktansvärt dagavill i veckan. Alla dagar ser exakt likadana ut och jag vet inte om det är tisdag onsdag eller torsdag idag. Det är så dött på jobbet så jag har hunnit plöjt ett x antal avsnitt inte tree hill under dagarna och det känns som en hel vecka har passerat när jag väl få gå hem på kvällen. Imorgon är iallafall sista arbetsdagen för den här veckan, förutom mitt morgonjobb som jag även har på fredag, vilket känns ruskigt surt eftersom det är min födelsedag. Så nu sitter jag och planerar middagar och annat kul både för imorgon och för fredag, i sista minuten innan jag ska sova. 
Godkväll


Från jobbetBilder från Thailandsresan, bara 10 dagar kvar tills nästa utlandsresa!

Sitter just nu på jobbet, en timme kvar tills stängning och det känns som att klockan aldrig ska bli sex. När jag kom hit i imorse var det fruktansvärt kallt och just nu sitter jag iklädd långkalsonger, byxor, långärmat, en ulltröja samt en fleecekofta men fryser ändå. Försöker därför lösa problemet med en filt och en kopp te. Har hållit humöret uppe eftersom jag har världens bästa pojkvän som kom med lunch och Moa som tittade förbi och berättade livshistorier och fick tiden att gå. Längtar just nu bara tills jag får komma hem och bädda ner mig i sängen, dessvärre slutar inte arbetsdagen klockan sex, utan då börjar dagens tredje men sista jobb. 

thailando

 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0