Strand

Trots mulet väder drog jag mig ut till stugan efter lunch idag. Det var däremot inte lika varmt här ute vid havet som det var i stan, så jag tror inte att det blir ett långvarigt besök. Har iallafall tagit en promenad ner till stranden, köpt en glass och nu ska jag traditionsenligt spela lite spel och hoppa studsmatta för att njuta av det stugan har att erbjuda. 

En dag till semestervecka NO.2

Då var midsommarhelgen över för den här gången och stort tack till Bella och Viktor som styrt upp en sjukt bra kväll! Idag avrundar jag helgen med jobb, och sedan väntar en veckas semester fyllt med äventyr! 

EN MIDSOMMARHÄLSNING

 
Ska strax göra mig i ordning och åka iväg på midsommarfirande, men ville bara hälsa alla en glad midsommar först med två till bilder från gårdagen. 

resultat från dagens fotografering

Har varit ute hela förmiddagen med denna skönhet och fotograferat. Kände mig lite ringrostig när jag plockade fram kameran i morse, men jag må säga att jag aldrig varit så nöjd med resultaten av en plåtning som efter denna. Fler bilder kommer vid senare tillfälle! 
 

Summerburst
Har haft en helt underbar helg nere i Stockholm med parkhäng, uteserveringar, helt förträffligt väder och superbra musik. Helgen kunde inte blivit mycket bättre och vi har njutit varenda minut! Nu är det bara tre arbetsdagar kvar tills midsommar, så det är dags att ladda upp batterierna igen. 

Balkongen


Från att vara en tråkig balkong med betonggolv med smutsiga utemöbler har den nu förvandlats till en mysig oas med ny matta, kuddar, blommor och ljuslyktor! Numera är detta mitt absoluta favoritrum i lägenheten. Tänk att så få grejer kan göra en sån stor förändring. 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0