Sånt man uppskattar
Vilken perfekt långhelg jag har haft! Torsdag och fredag spenderade vi hemma hos A, vi åt frukost ute i solen och bara njöt av det fina vädret. Åkte sedan till stan och skrev kontrakt på mitt nya jobb(!) och firade sedan med att köpa en ny foundation följt av en kväll i goda vänners sällskap. Lördagen blev en lugn dag, köpte jordgubbar och promenerade runt i solen innan jag och A gick ut och åt middag och kollade på bio, en riktig datenight med andra ord. Även idag vaknade jag tidigt, drog iväg och hämtade upp två kära vänner och styrde kosan mot stugan där vi lapade sol, grillade korv och njöt av ett helt perfekt avslut på helgen! 

Mars

 
Top från H&M, kavaj från MQ, byxor från MONKI, väska från Scorett och skor från Footlocker/Nike

Shit va snabbt tiden går, det är snart mitten av mars och våren är definitivt här! Veckan har varit rätt så intressant, har för första gången på flera månader jobbat en hel vecka och ska även jobba hela helgen. Har sedan jag kommit hem från utlandet mest gått hemma och inte gjort många knop, men nu ska det blir ändring på det. Har nämligen fått ett nytt jobb och ska på ytterligare två intervjuer nästa vecka, så jag får se vart jag hamnar framöver! 
 
Nu ska jag röja upp efter veckan. Det syns verkligen att jag har haft fullt upp i veckan för det är en riktig röra överallt! 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0