Önskelista 2015

Edison Spider Lamp. Halsband från Syster P. Lampa från Lagerhaus. Vinglas iittala Essence. Tavla Desenio. Vas Bloomingville. Cirkuslampan. Klocka Skagen. Vas bloomingville. Bok Sälj! Fredrik Eklund.

Äntligen en ledig helgBestämde mig för att ta en extremt passiv helg, utan stress och utan måsten, och så blev det. Åkte upp till stugan igår, har knappt varit där på hela hösten så det var skönt att andas lite frisk luft även om vädret inte var på min sida. Fick iallafall lite grejer gjort när jag var där, klarar mig inte utan mina projekt för då blir jag så rastlös. Så först fick de bli en tavelvägg i matrummet som blev riktigt bra. Den där väggen har varit helt tom och jag har inte riktigt vetat vad jag velat göra av den, så nu fick alla överblivna tavlor en plats på den väggen. 

Sedan ägnade jag och pappa några timmar i garaget åt att försöka göra en fot till min lampa som jag håller på bygga. Så nu saknas bara lite färg och sen är den klar, då är det bara dess placering som behöver funderas på. 


Åkte hem rätt tidigt i förmiddags och gjorde en brakbrunch till mig och Arvid. Sedan dess har jag bara varvat soffan med sängen och satt musiken på hög volym med feelgoodmusik. Härlig söndag med andra ord. 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0