SommardrinkarKöpt upp hela Systembolaget för att göra drinkar. Godast blev mjölkdrinken med smak av banan och vanilj, den slank ner på några sekunder!

birthdaykid

 
sötnöten fyllde 18 idag, det firade vi med pirathattar och varsin drink ♥

Kortvecka och mumsig räksalladIdag har jag nästan ångest över hur lite jag gjort. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Vaknade upp ute på skäret, åt god frukost och sedan rullade vi tillbaka in till stan, lagade lunch, åkte och handlade och har efter det påtat på med diverse olika grejer. Har städat lite, rensat hyllor och organiserat i lägenheten. Slängde ihop en räksallad till middag och nu börjar det klia i fingrarna igen. Jag vill ut och plocka blommor, baka och pyssla. Får se hur kvällen slutar helt enkelt!

Sommardröm
Blev en spontan utgång igårkväll efter jobbet och idag har jag varit rejält trött så det var ingen höjdare att jobba. Sprang iväg och köpte lunch från Max till mig och kollegan och det var precis vad vi behövde. 

Tjejer är bäst!


Kan inte klaga på att yran är över, har haft världens bästa vecka med stört bra väder, räkfrossa på sjöbris, glass i parken, minigolf, strandhäng, bad och picknick. Just nu firar jag att jag jobbat mitt sista pass på mitt gamla jobb och endast kommer jobba på Nilsons framöver. Sitter på balkongen med en iskall cider i handen och dunkar musik! 
Här har ni för övrigt två låtar ni ska lägga till på spellistan, av min Gud Penny Schulman!

https://open.spotify.com/track/6ZICOCokC06Ns8i5gzsZr3

https://open.spotify.com/track/5Vb02iFGiQ5zqY6mC41JPw

Nu ska jag bara njuta och sedan vankas det grillning till middag! 
23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0