PåskSista arbetsdagen innan lite påskledighet. Har nu jobbat 24 dagar i sträck så några dagar i sambons stuga har aldrig kommit mer lägligt.

Stockholm

Vilken vecka det har varit! Åkte ner till Stockholm i tisdags för att medverka på Telenor CAD och jag kan bara säga wow vilken trevlig dag! Föreläsningar på dagen och gala samt utgång på kvällen, Julia vann pris och vi träffade massor med trevliga människor. 
På onsdagen hann vi med några timmar på MOS med lite shopping och supergod lunch innan vi åkte tillbaka till Umeå för att rodda det sista på Nilson inför Avioninvigningen. Men mer om det senare!

Taking some time to chargeMåste säga att veckan har gått fort, tre dagar har flugit iväg och snart är det helg igen. Däremot jobbar jag hela helgen men jag har fått nytt jobb så jag är så förväntansfull! Ska jobba min första dag på fredag och jag känner på mig att det kommer bli bra det här.
Utöver det så händer det även massa annat roligt i vår. Svårigheten blir bara att leva i nuet, lätt att glömma att det är en dag idag också när man bara siktar framåt. Men nog om det, nu ska jag köra en klassisk onsdags-mini-hemma-spa för att samla kraft för resten av veckan. 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0