Godmorgon


Igår var jag ledig och listan med saker jag skulle behövt göra var ganska lång. Istället sov jag bort nästan hela dagen, en lång sovmorgon och sedan en tupplur mitt på dagen. Men det var skönt och välbehövligt. Idag vaknar jag lite piggare men med ont i halsen och känningar i örat, antar att det är korsdragen som satt sig. 
Dags att vädra ur värmen från sovrummet, äta frukost och sedan sova en stund till innan det bär av mot jobbet. 

Ordningen börjar ta sig

Äntligen börjar vi få lite ordning i lägenheten. Köket är det rum som vi börjar vara mest klar med och så här ser det ut.
Hamnade i ett riktigt budkrig om dessa barstolar och blev överlycklig när jag fick dom! 
Efter ett år i förpackningen fick tavlan en given plats, och korgstapeln som kommer från Ikea kändes given att vara med i vårt kök.

Den här gamla pallen hittade jag hemma hos svärföräldrarna och la vantarna på den innan någon annan gjorde det. Bra fynd och perfekt som pedistal för växter.

Grillning och rosé

Lite bilder från igår kväll, vi grillade, drack rosé och spelade sällskapsspel. 

Idag har vi varit på IKEA och kom hem med garderober, massa gardinstänger och lite annat smått och gott. Vi har fortfarande en hel del kartonger som står ouppackade men det börjar bli lite mer ordning nu när alla kläder, jackor och skor får gömmas undan. 

Flytt och första sommardagen

Var uppe med tuppen i morse, gjorde en god brie-ruccola-paprika-macka till frukost och vips så var man på G. Åkte till blomsterlandet och plantagen för att köpa massa växter, och kom hem med dessa.

Fredskalla, olivträd, pelargoner och hortensia 

Har sedan suttit ute på balkongen ett bra tag och njutit av solen och värmen som helt plötsligt ville dyka upp. Från att det snöade förra veckan till att man idag kunde sola i bikini. Vi har ju numera sol HELA DAGEN då vi har balkonger åt båda sidorna av huset och kan njuta av både soluppgång och solnedgång - fantastiskt! 

Annars har vi haft rätt fullt upp med flytten och det står fortfarande ouppackade kartonger överallt och det är mest en enda röra. Tur att jag är ledig i helgen så har några dagar att ägna åt lägenheten. Har förresten haft skräck för att det ska vara någon form av skadedjur i lägenheten, dels hatar jag småkryp och sedan vet jag ju hur det är med gamla hus. Trodde vi skulle klara oss men idag så hittar jag en pälsänger i badrummet, attans skit. Får se om det eskalerar eller om det bara var en liten rackare som ville dyka upp, i vilket fall så blir det att lägga cederträklossar lite här och var så jag slipper se dom. 
23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0