Flytt och första sommardagen

2017-05-05 @ 15:22:46
Var uppe med tuppen i morse, gjorde en god brie-ruccola-paprika-macka till frukost och vips så var man på G. Åkte till blomsterlandet och plantagen för att köpa massa växter, och kom hem med dessa.

Fredskalla, olivträd, pelargoner och hortensia 

Har sedan suttit ute på balkongen ett bra tag och njutit av solen och värmen som helt plötsligt ville dyka upp. Från att det snöade förra veckan till att man idag kunde sola i bikini. Vi har ju numera sol HELA DAGEN då vi har balkonger åt båda sidorna av huset och kan njuta av både soluppgång och solnedgång - fantastiskt! 

Annars har vi haft rätt fullt upp med flytten och det står fortfarande ouppackade kartonger överallt och det är mest en enda röra. Tur att jag är ledig i helgen så har några dagar att ägna åt lägenheten. Har förresten haft skräck för att det ska vara någon form av skadedjur i lägenheten, dels hatar jag småkryp och sedan vet jag ju hur det är med gamla hus. Trodde vi skulle klara oss men idag så hittar jag en pälsänger i badrummet, attans skit. Får se om det eskalerar eller om det bara var en liten rackare som ville dyka upp, i vilket fall så blir det att lägga cederträklossar lite här och var så jag slipper se dom. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin

RSS 2.0