blomstrande sommar

Behöver jag ens påpeka att jag är förälskad i dessa nyheter från Underground? För lite mer än en tusing blir dem dina, och kanske mina. Förhoppningsvis mina. 

make yourself at home

 
De senaste dagarna har jag suttit och häckat framför pinterest, har legat i sängen mer än vanligt eftersom jag åkt på någon förkylning och det kliar i halsen och jag hostar och kraxar titt som tätt. Men som vanligt har jag mina perioder då jag är mer eller mindre aktiv med min pinterest, men just nu är det min inredningsboard som går varm. Jag tycker att det är så himla kul att sitta och titta runt på massa bilder och fyllas med inspiration.
 
Nu ska jag fortsätta med lite planering och förberedelser inför studenten, det är ju trots allt bara två dagar kvar!

sitting in the pool


 
tröja från Röda Korset City, transparent kofta från secondhand och creepers från underground. 
 
Den här helgen har varit utöver mina förväntningar, jag har ätit god mat, druckit en massa gott och umgåtts med underbara vänner. Har även varit på Yran och sett artister som Nause, John De Sohn och Hoffmaestro, dansat som aldrig förr och bara levt livet! Imorgon är det tillbaka till skolan, öva på studentsången och lämna tillbaka datorn som varit som min bäbis i tre år, så det kommer bli lite tomt här tills jag köpt en ny dator och lyckats skaffa photoshop igen. Ses snart.
 
XOXO


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0