summer at the park

 
Idag har jag gjort sådant som jag tycker är lite extra mysigt när det är sommar, varit på grekisk afterwork och ätit massvis med glass i parken.

drömmen som en dag kanske blir sann

 
Klart att man går i tankar om att skaffa eget boende nu när gymnasietiden börjar lida mot sitt slut och livet snart börjar på riktigt. Jag har suttit inne på en del fastighetssidor enbart för att hitta lite inspiration och drömma mig bort till ett framtida hem, och jag fastnade för en hel del snygga bilder. Dessa bilder är plockade från den här sidan där ni även kan hitta andra drömboenden! 

Dagens vill ha

Den här bruden är så jävla snygg, behöver jag säga mer? Funderar på att färga håret mörkare, mörkbrunt, nästan svart. Jag vet dock inte om jag skulle passa i det, men jag vill så gärna passa i det. Bilder härifrån.
 
Har för övrigt gjort lite spontana inköp idag. Det var halva priset på allt på röda korset idag, och när man väl vill shoppa så brukar jag aldrig hitta något, men idag så fyndade jag faktiskt en jacka samt en kjol. Bokade även en resa idag, men jag vet inte riktigt om det blir att åka eller inte, har fruktansvärt med beslutsångest. 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0