More weekends less Mondays


Möttes av ett riktigt ruggigt höstväder imorse, en blöt dimma som täckte hela staden och dyngblöt blev man bara man klev ut genom dörren. Skulle egentligen vara ledig idag men hoppade in några timmar på förmiddagen och har sedan dess inte gjort mycket alls, planerar att fortsätta kvällen i samma stuk.
För uppdatering på shoppibgförbudet så kan jag säga att det går bra. Har inte köpt en enda grej och har till och med lyckats kränga iväg två överblivna plagg från garderoben!

Fredagsfeeling

Dags för ett kärt återseende! Vaknade upp efter dubbla mardrömmar med gråten i ögonen men ändå känner jag mig taggad på den här dagen. En känsla som inte funnits där på länge, nämligen fredagsfeelingen! Det känns så himla efterlängtat och även fast jag jobbar hela helgen så är helgen så välkommen! 

Har satt en utmaning på mig själv från och med idag till och med nästa löning- shoppingförbud, och då ingår alla onödiga utgifter så som kläder, lunch ute och diverse andra småköp. Blir spännande att se om jag klarar det, speciellt då vi ska till Stockholm under den här perioden. 


23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin
RSS 2.0