Ny semestervecka nya projekt

2017-08-14 @ 20:20:47

Nu när del två av semestern dragit igång så är det självfallet att jag gick och skaffade mig ett nytt projekt. Den här gången är det mammas gamla byrå som jag gillar stenskarpt som ska få lite kärlek. Tidigare har den varit blå och skitful men nu ska den bli samma färg som våra stolar som jag målade i våras- svart. 

Mitt förra projekt, det gamla skåpet som jag fyndade på blocket för 200kronor, målade jag i början på semestern och det är helt klart nu. Det står på sin plats tillsammans med lite gammalt och lite nytt.


Där står bland annat Arvids whiskeykaraff som jag fyndade på loppis för några år sedan


Ljuslyktan är loppisfyndad, karaffen köpte jag på Royal Design för någon vecka sedan, ljusstaken har jag gjort själv av gamla koppar och fat med inspiration av Ernst, vas från Royal Design. 


Jag är så peppad på se den här byrån färdig, den kommer verkligen få sig ett lyft. Lådorna har jag spacklat igen hål på då jag ska byta till nya beslag sen när jag har målat klart. Kommentarer
Postat av: Tema fester

Hej skulle vara kul med ett inlägg på förslag och tips på olika maskerad och tema fester :) även ett inlägg på tips om halloween dekorationer och halloween maskerad dräkter :)

2017-09-11 @ 07:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

23årig mode- och fotointresserad tjej från Umeå. Bloggar om garderoben, inredning och livet runtomkring.

kontakt: emmapersson.blogg@gmail.com

bloglovin

RSS 2.0